Klerken V&F Quality Management Consultancy

Klerken AGF KwaliteitsManagement Adviezen is een Nederlandse onderneming, gespecialiseerd in begeleiding en adviezen op gebied van kwaliteitszorg in de verse AGF branche.

De kracht van de geleverde begeleiding en adviestrajecten die voor u van belang zouden kunnen zijn, ligt vooral in een praktische, pragmatische, en doelgerichte aanpak: Geheel gericht op úw vragen, úw positie in de markt en de geest van úw onderneming. Klantgericht Maatwerk dus!

Steunend op een inmiddels rijke ervaring aangaande kwaliteitszorg in de AGF Branche, werden met deze aanpak al vele telers, individueel en in grotere samenwerkingsverbanden, en groothandelaren begeleid in hun trajecten naar certificering, onderhoud van bestaande kwaliteitssystemen en behoud van certificering; In Nederland, België en ver daarbuiten.

Klerken AGF KwaliteitsManagement Adviezen kan ú: groothandel in verse AGF, teler, telersvereniging, Adviesbureau, Trainings- en opleidingsinstituut, Inspectie Instelling, etc., dus prima helpen met al uw vragen en behoeften op gebied van IFS, BRC, HACCP, ISO9001: 2015, ISO22000, GLOBALGAP, QS, Uitvoering Interne Audits, Hygiëne Training Personeel, Management Review, HACCP Team Meetings, MVO, etc.

[ Home | Wat kunnen wij voor u betekenen? | Persoonlijk Profiel | Contact | Weblinks ]

© 2024, Klerken VF QMC